Stipendije SAD i Kine

Tokom profesionalne karijere nalazimo sa često u situacijama kada bi nam nečije iskustvo i drugačiji pogled na svet pomogli da prevaziđemo neke od izazova kroz koje prolazimo. Prilike za lični razvoj i profesionalno usavršavanje stižu nam iz Kine i SAD u vidu programa stipendija na njihovim fakultetima. Spisak ponudjenih fakulteta, pravila konkurisanja, uslova, aplikacionih linkova i potrebne dokumentacije možete pogledati ovde .

Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine raspisalo je konkurs za pune stipendije za jednogodišnje ili dvogodišnje master i  trogodišnje doktorske studije na univerzitetima u toj zemlji. Nastava će biti organizovana na engleskom jeziku. Pravo prijave imaju zaposleni u vladinom sektoru, menadžerskom kadru u preduzećima i organizacijama, kao i istaknuti pojedinci iz visokoškolskih i istraživačkih ustanova koji su u trenutku prijave mlađi od 45 godina. Rok za prijave je 10. jun 2019. godine.

Hjubert Hamfri program Državnog sekretarijata Sjedinjenih Amerčkih Država otvara konkurs za stipendiranje desetomesečnog boravka i usavršavanja na univerzitetima u SAD za akademsku 2020/21. godinu. Rok za prijave je 18. jun 2019. godine. Prijavu mogu izvršiti mladi profesionalci, drzavljani Republike Srbije, zaposleni u državnom i privatnom sektoru sa univerzitetskom diplomom i odličnim poznavanjem engleskog jezika zainteresovani da prošire svoja znanja u programima održivog razvoja, demokratije i vladavine prava i obrazovanja

Podaci za uplatu školarine

Primalac: Visoka škola za komunikacije, Beograd

Broj računa: 190-16320-12

Svrha uplate: Školarina

Poziv na broj: Upisati broj indeksa

Molimo studente da blagovremeno izmiruju dospele rate školarine i zahvaljujemo se onima koji to već čine!

Podaci za ostale uplate

Primalac: Visoka škola za komunikacije, Beograd

Broj računa: 190-16320-12

Svrha uplate: Navesti vrstu naknade

Poziv na broj: Upisati broj indeksa